PL DE EN
facebook
przejdź na dół
Hotel Cieplice
Przyjazd
/
Wyjazd
/

Opinie Gości

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.1Średnia Opinia

9.5/10 Anna 09 sierpień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo zadowolona jestem z pobytu. Pokój czysty, obsługa super, jedzenie bardzo urozmaicone. Nasze SPA: Szafki na basenie sie nie zamykały
9/10 Romuald 20 lipiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa , darmowy parking,bardzo duży park na przeciw hotelu ,200m do centrum Nasze SPA: basen solankowy,sauny
9.3/10 Paweł 20 lipiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo czyste pokoje, smaczne śniadanie, miła obsługa. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy.
9.8/10 Małgorzata 14 lipiec 2022 HotelSystems.pl
5/5 Maciej Pańko 12 lipiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Czyściutkie i przestdzenne pokoje z bardzo wygodnymi łóżkami. Mała lodóweczka daje możliwość schłodzić co trzeba. Łazienki z pełnym wyposażeniem. A jeszcze sam hotel położony obój parku zdrojowego. Czy coś więcej potrzeba? Nie dziwię się, że mój Tata tak często tu przyjeżdżał. Mega zaskoczenie to śniadanie na wypasie! Było wszystko co trzeba. Świetna pomocnq obsługa też dala rade. Spa mogło być większe, ale jakoś daliśmy radę :-)
8.3/10 Helena 07 lipiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Taras z leżakami, lodówka z zimnymi napojami i lodami na bardzo duży plus. Nasze SPA: Sauny
4/5 Małgosia 29 czerwiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Pobyt w tym hotelu uważamy za udany. Pokój czysty, wystrój nie zachwyca ale biorąc pod uwagę cenę nie był najgorszy. Jedzenie bardzo dobre, wykupiliśmy uroczysta obiadokolacje i porcje wszystkich 4 dań były ogromne. Nie daliśmy rady zjeść żadnego z dań do końca. Śniadania bardzo smaczne z dużym wyborem. Strefa basenów wystarczająca. Jedyny minus to okupujący jacuzzi emeryci. Ogolnie hotel w bardzo senatoryjnym stylu ale jednak Cieplice to miejscowość uzdrowiskowa. Dla nas była to idealna baza wypadowa i praktycznie całe dni spędzaliśmy na szlakach. W takim celu te zakwaterowanie było dobrym wyborem
5/5 Daniel 25 czerwiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Ładne, zadbane miejsce. Pokoje przestronne. Polecam!
9.8/10 Iwona 23 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pyszne wyżywienie
9/10 Jadwiga 22 czerwiec 2022 HotelSystems.pl
10/10 Irena 14 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel jak najbardziej godny polecenia same plusy idealna lokalizacja park ,termy,promenada.Śniadania obfite i bardzo smaczne,napewno nie był to ostatni pobyt w hotelu
10/10 Maria 06 czerwiec 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Pobyt w hotelu oceniam na bardzo dobry, polecam z korzystania i wypoczynku w tym Hotelu!!! Podobało mi się wszystko!!!
9.8/10 Danuta 02 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokoje wyposażone w sprzęty niezbędne, może trochę większy ekran telewizora mógłby być -)); łóżka wygodne, jedzenie smaczne, urozmaicone. Nasze SPA: Zabiegi na wysokim poziomie , ale masażyści nie powinni się zmieniać w trakcie kuracji.
6.3/10 Beata 01 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: wygodny i przestronny pokój Nasze SPA: wysoka jakość obsługi i wykonania zabiegów
9.7/10 Małgorzata 01 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa. Posiłki dobre. urozmaicone. Przystępna cena. Nasze SPA: Basen
8/10 Bajeczka 26 maj 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Na pewno jeszcze tam wrócę. Podobało się. Bardzo dobre i urozmaicone śniadanie. Swietna lokalizacja. Fajny basen i strefa fit w cenie.
9.8/10 Joanna 25 maj 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa i wyżywienie Nasze SPA: Możliwość skorzystania z dodatkowych zabiegów
0/10 Chodoś 21 maj 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetny na krótki pobyt. Położenie, śniadanie, wielkość pokoju i łazienki, bezpłatny parking
10/10 Ryszard 18 maj 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja Hotelu obsługa wystrój pokoju sniadanie Nasze SPA: Basen wanna z bombelkami
8.2/10 Marek 17 maj 2022 HotelSystems.pl
10/10 Renata 10 maj 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko w hotelu podobało mi się. Pokój czysty, dobrze przygotowany, komfortowy, wygodny. Wyżywienie - śniadanie bardzo urozmaicone, smaczne, ładnie podane. Obiadokolacje bez żadnych zastrzeżeń. Niespodzianką był deser. Możliwość korzystania ze strefy spa - basen przestronny, czysty, bezpieczny. Korzystaliśmy z sauny i jacuzzi - ze wszystkiego jestesmy zadowoleni. Obsługa miła, profesjonalna. Polecam hotel znajomym.
9.8/10 Sławomir 08 maj 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystkie
10/10 Jerzy 23 kwiecień 2022 HotelSystems.pl
10/10 Małgorzata 23 kwiecień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Kompetentna i miła obsługa recepcji. Nasze SPA: Na pochwałę zasługuje basen i możliwość korzystania z sauny suchej i parowej.
10/10 Stanisław 22 kwiecień 2022 HotelSystems.pl
10/10 Bogdan 21 kwiecień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła, życzliwa i służąca bezinteresowną pomocą obsługa hotelu. Bardzo dobre, świeże i urozmaicone posiłki. Fajny, duży basen. Nasze SPA: Nie korzystałem ale widziałem bogatą ofertę.
9.5/10 Joanna 13 kwiecień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa, smaczne posilki w dogodnych porach dnia dla wypoczywających. Ciepło w pokoju. Spokój i intymność. Nasze SPA: Przemiły pan ratownik, super relaks w jacuzzi,saunie, na basenie. Dobrze wykonany masaż całego ciała.
10/10 Zbigniew 07 kwiecień 2022 HotelSystems.pl
9/10 Anna 25 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa w rececji i na śniadaniu. Pokoje ładne, wielkość akurat, łazienka również ok. Cieplutko w pokojach. Nasze SPA: Basen cieplutki i jak na taki hotel to duży.
8.8/10 Tomasz 24 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja obiektu, układ pomieszczeń w tym stołówki oraz recepcji. Komfort jaki dają zmęczonym windy. Nasze SPA: Duży basen solankowy. Logiczne rozmieszczenie szatni i saun. Niestety mimo opisu słownego oraz ikonek pokazujących jak korzystać ze sauny dużo osób wchodzących do sauny dużo osób miało na sobie stroje kąpielowe, a na nogach klapki, Nie mieli ręczników i siadali w mokrych kostiumach na ławach. Próba zwrócenia uwagi na opisaną sytuację spotkała się z agresyjna odpowiedzią.
8/10 Wojciech 11 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa Nasze SPA: SPA było ok, z zabiegów nie korzystaliśmy
9.5/10 Małgorzata 10 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja super. miła obsługa, smaczne jedzenie,
10/10 Agnieszka / Niemcy 09 marzec 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Wyjątkowy! Śniadania pyszne, wszystko jak trzeba.
10/10 Marek 02 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: W zasadzie wszystko Ok. Poprawiłbym troszkę menu śniadaniowe. W sensie urozmaicił. Bo tak to wszystko smaczne i świeże. Obsługa bardzo miła , dałbym nawet 20 punktów Nasze SPA: Bardzo dobre zabiegi i nie drogie.
10/10 Wioletta 28 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Duży wybór śniadań- szwedzki stół. Nasze SPA: Urozmaicony pakiet zabiegów i masaży.
9.3/10 Jerzy 21 luty 2022 HotelSystems.pl
9.3/10 Adrianna 20 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Basen i spa Nasze SPA: Niestety w pokoju nie mieliśmy czajnika
9/10 Arkadiusz 20 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Personel bardzo miły i pomocny. Pokoje duże, ciepłe, czyste, przyjemne i schludne. Wspaniałe materace, w których szybko zapada się w objęcia Morfeusza. Przystawka dla dziecka – twarda. Wyposażone w czajnik, szklanki (brakuje tej informacji na stronie hotelu). W łazience jest suszarka. Bardzo dobre, obfite śniadania w formie stołu szwedzkiego, dużo do wyboru. Doskonała lokalizacja. Blisko Term Cieplickich i dwóch parków (bardzo ładny i duży Park Zdrojowy oraz równie duży Park Norweski), w których można spacerować i biegać. Świetna baza wypadowa do Karpacza i Szklarskiej Poręby na narty, czy też do chodzenia po górach. Bezpłatny, niestrzeżony parking. WiFi ponoć jest (nie korzystałem), nie wiem czy nie ma, czy też nie znalazłem informacji o loginie i haśle do sieci. Z chęcią przyjadę ponownie. Nasze SPA: Korzystałem z basenu, suchego jacuzzi i sauny (w cenie pobytu). Fajnie, że woda w basenie jest wypełniona słoną wodą. Jak dla mnie ok – polecam. Do ankiety należałoby wprowadzić dodatkową opcję „nie oceniano”, gdyż nie wszyscy korzystają z zabiegów SPA, więc wtedy nie można tego ocenić (10 – byłoby nieprawdą, 1 byłaby krzywdząca). Wpisałem 5, bo nie korzystałem, a 5 to w połowa skali.
5/5 Małgorzata 16 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre, blisko do Term Cieplickich, parku, sklepów i restauracji. Pokoje czyste i zadbane.
9.8/10 Barbara 11 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsługa, położenie w centrum, a jednocześnie bliskość parku, parking przy hotelu. Nasze SPA: Woda solankowa w basenie, dostępność do sauny w różnych porach, weekendowa możliwość porannej kąpieli, co umożliwia zaplanowanie swobodnej niedzieli. Masażyści znający sztukę.
8.8/10 Teresa 10 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Posiłki smaczne , porcje duże nie do przejedzenia , posiłki dostosowane do dzieci . Nasze SPA: Basen , Sauna
10/10 Seweryn 09 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa, wspaniałe jedzenie w restauracji ( karta dań) dobre potrawy i przystępne ceny. Czysto, cicho wygodnie można odpocząć. Nasze SPA: Z oferty SPA nie korzystałem
10/10 MARTA 09 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła Pani w recepcji, wszystko wytłumaczyła oraz bardzo uprzejmą Pani obsługująca śniadanie, uprzejmą i pomocna. Bardzo wygodne łóżko, czyste pokoje, bardzo duży wybór na szwedzkim stole na śniadaniu, bardzo jesteśmy zadowoleni Nasze SPA: Nie korzystałam
10/10 Bożena 07 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko było super. Obsługa, jedzenie, pokoje. Nasze SPA: Nie korzystałam
9.2/10 Maciej Twardowski 26 styczeń 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Chyba wszystko się nam podobało. Wyżywienie: bardzo dobre i bogate śniadania. Obiady dla dorosłych bardzo dobre, przydałyby się za to bardziej dostosowane dla dzieci ale to mała wada bo dzieciom trudno czasem dogodzić żywieniowo :). Basen i reszta spa super! Ratownicy pomocni. Obsługa sprzątająca również super - panie zawsze pytały czy coś potrzeba, możliwa była min. wymiana ręczników kąpielowych. Nasze SPA: Basen, jacuzzi, sauna super!
10/10 Zenon 19 styczeń 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wyżywienie,miła obsługa Nasze SPA: Miła obsługa oraz korzystanie z różnych atrakcji znajdujących się w hotelu
9.7/10 Jarosław 16 grudzień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa, wyżywienie, pokoje Nasze SPA: Jakość zabiegu
9/10 Krystyna 14 grudzień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa hotelowa i w jadalniach, pokoje KOMFORT PLUS DBL / TWIN z rodzajem saloniku, niezła relacja oferty do ceny. Duża liczba gniazdek elektrycznych w pokojach. Nasze SPA: Troskliwość i rzetelność rehabilitantów.
8.8/10 Janusz 15 listopad 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Na wstępie chcę zaznaczyć, że jesteśmy \"wymagającymi\" podróżnikami, wakacje spędzamy w ciepłych krajach, w kurortach o wysokim standardzie. Stąd nasza średnia ocena, w szczególności pokoju, który był ostatni dostępny. Jednak jesteśmy wdzięczni za uprzejmość i życzliwości w szczególności pani, która znalazła nam \"dodatkowy\" dzień pobytu, niedostępny na internetowej rezerwacji. Generalnie personel zasługuje na najwyższą ocenę - na recepcji, w restauracji i na basenie. Na wyróżnienie zasługuje wyżywienie - bardzo smaczne i urozmaicone. Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystaliśmy, ale basen i sauna pomogły regenerować się po długich spacerach po parkach i okolicy.
8.3/10 Ewelina 15 listopad 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Basen solankowy Nasze SPA: Dokładność i sumienność, bardzo dobra organizacja
9.2/10 Małgorzata 08 listopad 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel bardzo ładny,wygodny ,jedzenie smaczne ,POLECAM
9/10 Miroslav 03 listopad 2021 HotelSystems.pl
8.8/10 mirosław 29 październik 2021 HotelSystems.pl
7.7/10 Patryk 20 październik 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Śniadanie, jedzenie w restauracji
8.2/10 Tomasz 19 wrzesień 2021 HotelSystems.pl
9.8/10 Zofia 14 wrzesień 2021 HotelSystems.pl
10/10 Sławomir 11 wrzesień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Czysty i ładny pokój. Nasze SPA: Nie korzystałem.
9.5/10 Dariusz 08 wrzesień 2021 HotelSystems.pl
10/10 Grażyna 06 wrzesień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wystrój i czystość. Nasze SPA: Basen
10/10 Katarzyna 28 sierpień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Śniadanie, pokoj
10/10 RAFAŁ 26 sierpień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przestronny pokój, wygodne łóżko, cisza Nasze SPA: Sauna i solankowy basen
9.8/10 Marta 17 sierpień 2021 HotelSystems.pl
10/10 Andrzej 04 sierpień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel zadbany, pokój super z balkonem i widokiem na park i pasmo Karkonoszy, bardzo miła obsługa, śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne. Nasze SPA: Korzystanie z basenu, jacuzzi i sauny wliczone w cenę pobytu, zabiegi prowadzone profesjonalnie przez bardzo miłą Panią.
10/10 Maciej 25 lipiec 2021 HotelSystems.pl
10/10 michał 25 lipiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko bylo super Nasze SPA: Nie bylem
9.5/10 Irena 05 lipiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Szeroki asortyment na śniadanie
7.8/10 Marzena 29 czerwiec 2021 HotelSystems.pl
10/10 Danuta 06 czerwiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Życzliwa i pomocna obsługa hotelowa oraz cudowna panorama gór. Nasze SPA: Naprawdę odprężające zabiegi.
10/10 Małgorzata 04 czerwiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa, dobre wyżywienie, czyste i komfortowe pokoje. Nasze SPA: Masaż bardzo profesjonalny i pomocny. Przyjemny basen z solanką.
7.2/10 Michał 17 maj 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko OK, jedynie telefon nie dzialal Nasze SPA: nie mogę oceniać restauracji i SPA - dlatego 5 - neutralnie - nie miałem okazji teraz korzystania.
9/10 Karolina / Serock 21 kwiecień 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Położenie obiektu jest niezwykle urokliwe i jednocześnie ciche i spokojne. Świetna baza do zwiedzenia okolicznych kurortów i innych atrakcji turystycznych. Sam hotel zaskoczył niezwykłą czystością i miłą atmosferą. Śniadania bardzo smaczne, z produktów wysokiej jakości. Dostęp do hotelowego basenu i strefy SPA jest dodatkowym plusem dla gosci. Polecam!!!
5/5 Dorota / Wrocław 21 kwiecień 2021 Facebook Opinia o Hotelu: Bardzo przyjazny hotel. Panie na recepcji sympatyczne i zawsze uśmiechnięte:) Śniadania fantastyczne - ogromny wybór smacznych rzeczy, każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 strefa SPA: fenomenalny Pan Grzegorz i jego masaż, Pani którą wykonuje zabiegi to anioł :) nic tylko polecać :) cena bardzo korzystna do oferowanego komfortu :) na pewno jeszcze wrócimy :)
4/5 Haneczka / Wrocław 21 kwiecień 2021 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Pokój czysty, nowe meble, miałam dwa balkony z krzesłami i stolikami, cieplutko, duża przestronna szafa, bardzo wygodne łóżko i cieplutka pościel. W pokoju także kanapa i fotel oraz mały stolik, mozna zasiąść wieczorem i wygodnie obejrzeć TV. Jest też mini lodówka, suszarka do włosów, mini mydełka i mini szampon. Łazienka maleńka ale ciepła i czysta. W restauracji nie brakowało ani bułek czy pieczywa podczas śniadania, uważam, że były dość bogate i smaczne. Oprócz standardowych: jejecznicy, parówek, kiełbasek itd były gofry a do nich rózne dzemy, jogurty, płatki, mleko, miody itd, ciasta i ciastka, pyszna pasta jajeczna, tymbaliki, ryba po grecku, twarożek w róznym wydaniu, sery pleśniowe, pasztety, karkówka, schab pieczony, jajka w sosie tatarskim, codziennie na śniadanie żurek z jajkiem, warzywa i owoce, kiełki, oliwki i wiele innych pozycji, naprawdę bardzo dużo potraw. Basen nieduży ale cieplutki i zadbany, jacuzzi pomieści 8 osób.
8.5/10 Marta 20 kwiecień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: W dobie pandemii hotel bardzo dobrze zadbał o swoich gości. Urozmaicone śniadania były serwowane bezpośrednio do pokoju, na umówioną godzinę. Doskonała lokalizacja, blisko deptaku ale w ciszy i spokoju. Pokój wyposażony jak na zdjęciu, standard zgodny z opisem. Pyszne potrawy z hotelowej restauracji serwowane do pokoju na zamówienie. Duży plus za tatara - był mega, mały minus za pizzę. Nasze SPA: Niestety nie udało mi się skorzystać z zabiegów SPA, basen i jacuzzi ok, sauny niestety zamknięte z powodu Covid.
10/10 Kamila 20 kwiecień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękne i czyste pokoje Pyszne i urozmaicone jedzenie Bardzo miła i pomocna obsługa , wszystkie wątpliwości zostały od razu wyjaśnione Pobyt w hotelu minął cudownie!
5/5 Viola 20 kwiecień 2021 Google Opinia o Hotelu: Świetny hotel w super cenie. Dodatkowo basen i jacuzzi dla relaksu po ciężkiej wędrówce na śnieżkę. Pokoje czyste, przestronne, duża garderoba. Posiłki pyszne, miła obsługa, Polecam gorąco!
10/10 Edward 11 marzec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przepraszam ale zmieniliśmy termin rezerwacji Nasze SPA: Przepraszam ale zmieniliśmy termin rezerwacji
8.3/10 Julia 23 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo fajne pakiety. Hotel dobrze usytuowany tuż przy parku. Pokój bardzo ładny i przestronny. Nasze SPA: Profesjonalnie wykonane zabiegi, chodź mogłyby być trochę tańsze. Strefa SPA bardzo fajnie przygotowana.
9.5/10 JAN 28 wrzesień 2020 HotelSystems.pl
9.3/10 PAULINA 28 wrzesień 2020 HotelSystems.pl
8.8/10 Janusz Stolarczyk 19 wrzesień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: przestronny pokój, uczynny personel Nasze SPA: nie korzystaliśmy
8.8/10 Radek 21 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Spa, basen Nasze SPA: masaz punktowy
9/10 Izabela 17 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: 1) pakiet wakacyjny, 2) pokój z garderobą zamiast szafy, oddzielona strefa sypialna oraz duża łazienka z szafką pod umywalką 3) śniadania 4) lokalizacja hotelu Nasze SPA: nie korzystaliśmy
9.7/10 Joanna 21 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo smaczne śniadania. Miły personel. Przestronne pokoje. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy.
7.3/10 Mirosław 29 czerwiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Basen i sauna Nasze SPA: nie korzystałem,
9.3/10 PAULINA 09 marzec 2020 HotelSystems.pl
9.5/10 Marcin 20 luty 2020 HotelSystems.pl
8.8/10 Marek 12 luty 2020 HotelSystems.pl
10/10 Izabela 04 grudzień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła atmosfera super jedzenie i zabawa
10/10 Beata 30 listopad 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cisza Nasze SPA: Masaże
8.5/10 Jan 16 listopad 2019 HotelSystems.pl
8.8/10 Kazimierz 04 listopad 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Oferta śniadaniowa Nasze SPA: nie korzystaliśmy
10/10 Marzena 28 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Jestem zadowolona z pobytu, bardzo miła obsługa. Polecam
8.2/10 Jan 17 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo dobre śniadania w cenie pobytu oraz dokupywany obiad w barze - smaczny i niedrogi
9/10 Stanisław 08 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko OK Nasze SPA: Nie brałem zabiegow
9.5/10 Anna 02 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: basen. Dość duży, solankowy, można sobie popływać. Nasze SPA: jacuzy
9.5/10 Marlena 01 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Duży wybór dań .Obsługa restauracji bardzo miła, kuchnia przepyszna. Panie sprzątające kulturalne i grzeczne , chętnie służące pomocą w doniesieniu np: wieszaków, czajnika, ręczników itp... Recepcjonistka pomocna w każdej chwili. Nasze SPA: Miłe, życzliwe i indywidualne podejście rehabilitantów do kuracjuszy. Ogromna wiedza na temat proponowanych zabiegów. Jakość wykonywanych zabiegów też na duży plus. Dogodne godziny zabiegów, brak kolejek przed zabiegiem. Każdy klient umawiany na indywidualną godzinę. Takich pracowników się ceni i szanuje.
10/10 Monika 25 wrzesień 2019 HotelSystems.pl
10/10 Monika 25 wrzesień 2019 HotelSystems.pl
10/10 Georg Karsten 21 wrzesień 2019 HotelSystems.pl
10/10 Alicja 12 wrzesień 2019 HotelSystems.pl
9.8/10 Tomasz 02 wrzesień 2019 HotelSystems.pl
8.5/10 Sławomir 02 wrzesień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: wyżywienie i obsługa Nasze SPA: brak strzeżonego i zamykanego parkingu samochody stoją na ulicy i chodniku
9.2/10 Danuta / Bolesławiewc 28 sierpień 2019 HotelSystems.pl
9.5/10 Anna / Katowice 25 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: pyszne wyżywienie Nasze SPA: dostępność do basenu bez ograniczeń
10/10 Danuta Jan / Boguszów Gorce 21 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokój bardzo ładny miła obsługa podczas meldowaniu Nasze SPA: Nie byłam
9.7/10 Daria / Kopaczów 08 sierpień 2019 HotelSystems.pl
9.8/10 Wiesław / Jasień 05 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: największym plusem było pyszne jedzenia oraz bardzo ładna strefa SPA
10/10 Stefan / Wrocław 23 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Restauracja! Tzn. wyżywienie oraz niezwykle miłe kelnerki Nasze SPA: \\masaże, zwłaszcza w wykonaniu pana o ewidentnych kompetencjach, który przy okazji udzielał porad dotyczących zdrowego poruszania się
10/10 Aleksandra / Niemce 23 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Dziekuje za tygodniowy pobyt w panstwa Hotelu razem z mezem odpoczylismy Nasze SPA: Sauna parowa
9.8/10 Urszula / Pawłowice 21 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ładne, przestronne pokoje. Smaczne jedzenie Nasze SPA: Obsługa w SPA na najwyższym poziomie. Pan masażysta i Pani, która robiła zabieg na twarz, bardzo mili i sympatyczni. Zabiegi przeprowadzone profesjonalnie i w cudownej atmosferze relaksu. Na pewno warto odwiedzić hotel dla samego SPA.
8.7/10 Krystian / Poznań 20 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: obfity bufet śniadaniowy i duży basen
10/10 Małgorzata / Lubsko 17 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Czyste, schludne pokoje. Smaczne śniadania i obiadokolacje (korzystaliśmy z karty dań). Miła obsługa. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy.
10/10 Paweł / Dobiegniew 16 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Personel miły (recepcja, kelnerki, personel zabiegowy). Pokoje w formie apartamentów. Polecam zabiegi w SPA. Jedzenie dobre. Basen z saunami i salą ćwiczeń. Nasze SPA: Personel SPA bardzo kulturalne osoby, profesjonalnie wykonujący zabiegi, polecam. Zabiegi dodatkowe wykonywane przez panią Joannę super (rytuał bali, masaż rosyjski miodem). Czysto i przestronnie.
9.7/10 Stanisława / Koluszki 29 czerwiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokój obszerny,wygodny,dobrze i nowocześnie wyposażony,Łazienka wygodna.Czysto i przyjemnie. Sniadania smaczne i urozmaicone.Na najwyzszą ocenę zasługuje obsługa hotelu -uczynna,pomocna po prostu super..Pobyt udany - Polecamy. Nasze SPA: W hotelu buliśmu od 21.06.2019r. do 24.06.2019r Nie korzystaliśmy.ze SPA oraz zabiegów,więc nie możemy ocenić.
9.3/10 Małgorzata / Modrzyca 06 maj 2019 HotelSystems.pl
10/10 Andrzej / Plymouth 02 maj 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Basen i sauna oraz jakuzzi-dostepne w cenie pokoju,bardzo dobre śniadania, możliwość dokupienia masażu Nasze SPA: Basen i sauna oraz jakuzzi-dostepne w cenie pokoju,bardzo dobre śniadania, możliwość dokupienia masażu (bardzo dobra masażysta pani Asia).
8.2/10 Renata / Wrocław 04 kwiecień 2019 HotelSystems.pl
9.7/10 Marcin / Lubin 26 marzec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: czystość, jedzenie, obsługa bardzo miła, pokój Nasze SPA: obsługa, wyposażenie gabinetów, oferta zabiegowa
8.3/10 Jan / Szprotawa 23 marzec 2019 HotelSystems.pl
10/10 Aleksandra / kamieniec wrocławski 20 luty 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: przyjazna, bezproblemowa obsługa, czystość 5 gwiadek:)! przepyszne jedzenie . polecam Nasze SPA: mała liczba gości na basenie,swoboda
10/10 Tomasz / Poznań 14 luty 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel jest bardzo dogodnie położony przy Parku Zdrojowym. Z części pokoi roztacza się widok na całe pasmo Karkonoszy. Sam hotel jest czysty i zadbany, aczkolwiek zdarzają się drobne niedogodności. Wspaniała baza wypadowa na wycieczki po Kotlinie Jeleniogórskiej. Nasze SPA: Basen kryty i sauny doskonale utrzymane. Z zabiegów nie korzystaliśmy.
9.2/10 Magdalena / Szprotawa 07 luty 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bogate śniadania Nasze SPA: Miła i kompetentna obsługa
10/10 Izabela / Jelenia góra 31 styczeń 2019 HotelSystems.pl
10/10 Iwona / Szczecin 30 styczeń 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa, czystość i przepyszne śniadania Nasze SPA: Masaż oraz basen
9.8/10 Zbigniew / Milicz 26 styczeń 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Porządek i czysto w pokojach.
10/10 WALDEMAR / PIERWOSZÓW 16 styczeń 2019 HotelSystems.pl
9/10 Mariusz / Prudnik 16 listopad 2018 HotelSystems.pl
10/10 Agnieszka / Legnica 31 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pyszne, domowe jedzenie. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu.
9.2/10 IWONA / BRZEG 17 październik 2018 HotelSystems.pl
9.5/10 Sławomir / Oleśnica 25 wrzesień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: bardzo profesjonalna obsługa w recepcji; utrzymanie siłowni i strefy SPA (czystość, sprawność urządzeń; utrzymanie czystości w obiekcie Nasze SPA: profesjonalny nadzór ratowników nad przestrzeganiem porządku w SPA; czystość, informacja o rodzaju zabiegów i cenach
8.8/10 Cezary / Prudnik 15 wrzesień 2018 HotelSystems.pl
9.2/10 Krzysztof / Jordanów Śląski 02 wrzesień 2018 HotelSystems.pl Nasze SPA: Cudowna obsługa na zabiegach.
8.2/10 Mieczyslaw / Wien 29 sierpień 2018 HotelSystems.pl
9.8/10 Grzegorz / Gorzów Wielkopolski 22 lipiec 2018 HotelSystems.pl
9.7/10 Zdzisław / Wrocław 18 lipiec 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa.
9.2/10 Lidia / Miedzyborz 24 maj 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Kuchnia na najwyższym poziomie
10/10 Elżbieta / Zielona GOra 12 maj 2018 HotelSystems.pl
9/10 Stanisław / Wałbrzych 06 kwiecień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel godny polecenia Nasze SPA: Nie korzystałem
9/10 Stanisław / Wałbrzych 06 kwiecień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel godny polecenia Nasze SPA: Nie korzystałem
9/10 Katarzyna / Manchester 16 marzec 2018 HotelSystems.pl
10/10 Szymon / Szczecin 03 marzec 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokoje czyste i schudne, pyszne jedzenie Nasze SPA: Sauny oraz basen umilają pobyt
9.5/10 Iwona / Czechowice-Dziedzice 28 luty 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo bogate śniadanie i usłużna Pani, która przygotowała na nasze życzenie jajka sadzone. Wygodne pokoje i super łazienka. Nasze SPA: Bardzo sympatyczna obsługa, fachowo przeprowadzone zabiegi i masaże, pozdrawiamy p. Asię
9/10 Ewelina / Zielona Góra 22 luty 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wystrój, klimat, atmosfera Nasze SPA: Rzetelne i profesjonalne wykonywanie zabiegów.
8.3/10 Szymon / Gniezno 22 luty 2018 HotelSystems.pl
8.8/10 Eugeniusz / Świętochłowice 18 luty 2018 HotelSystems.pl
9.8/10 Adam / Warszawa 12 luty 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko było bdb! Nasze SPA: Wszystko było OK!
10/10 Beata / Wrocław 21 styczeń 2018 HotelSystems.pl
9.3/10 Sławomir / OLEŚNICA 18 styczeń 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: czystość w obiekcie, mila obsługa w recepcji, możliwość korzystania ze strefy SPA, smaczne i urozmaicone śniadanie Nasze SPA: dostępność basenu, sauna
10/10 Agata / Lubin 17 styczeń 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ładny i czysty pokój, jedzenie pyszne i bardzo miła obsługa.
9.3/10 Józef / KUNICE 04 styczeń 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: wyżywienie oraz wyposażenie spa Nasze SPA: basen oraz masaz
9.8/10 Marek / Długołęka 02 styczeń 2018 HotelSystems.pl
10/10 Zenon / 663 12 październik 2017 HotelSystems.pl
9/10 Krzysztof / Radom 10 wrzesień 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: fajny pokój od strony parku, poprzednim razem mieliśmy pokój z przeciwnej strony-nie polecam, szczególnie póżną jesienią lub na wiosnę(zadymieni z kominów) Nasze SPA: tym razem nie było czasu na zabiegi-wakacje
9.3/10 Joanna / Jarocin 09 lipiec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Jedzenie bardzo dobre, duży wybór
9.8/10 Lidia / Zagórów 07 lipiec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Basen, sauna, pokoje, pyszne śniadania, miła obsługa. Chciałabym tam jeszcze kiedyś wrócić Nasze SPA: Masaż, basen
10/10 Paulina / Jaroszów 07 lipiec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko mi się podobało:) Nasze SPA: Masaż był rewelacyjny:)
8.3/10 Irena / Mielec 24 czerwiec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: przestronny pokój, codzienna obsługa- wymiana ręczników, nowa woda, papier toaletowy, bardzo dobre śniadania w formie bufetu szwedzkiego, świetne położenie obok parku, Nasze SPA: dobry basen, chociaż na minus godziny otwarcia od 10 do 21, bo można byłoby popływać rano przed śniadaniem, albo całkiem przed pójściem spać. Na minus postawa ratowników, którzy nie zwracali uwagi osobom źle zachowującym się w basenie.
10/10 Piotr / Wałbrzych 16 czerwiec 2017 HotelSystems.pl
10/10 Andrzej / Gdańsk 11 czerwiec 2017 HotelSystems.pl
9.8/10 Elżbieta / Wrocław 05 maj 2017 HotelSystems.pl
9.2/10 Stanisław / Wałbrzych 21 kwiecień 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko było w porządku Nasze SPA: Nie korzystałem
9.7/10 Małgorzata / Wrocław 28 marzec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cisza i spokój, fajna lokalizacja - blisko dwa piękne parki z wiewiórkami. Bardzo dobre śniadania i obiadokolacje - obfite i pyszne. Uprzejma obsługa Nasze SPA: Nie korzystałam z zabiegów. Basen, sauny i jacuzzi - bez zarzutu. No, może ten nieprzyjemny kanalizacyjny \"zapach\" pod prysznicami
9.3/10 Urszula / Warszawa 09 marzec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo smaczne, różnorodne i dostosowane dla wegetarian śniadania. Miła obsługa. Nasze SPA: Basen, sauna, łaźnia rzymska.
8.3/10 Przemysław / Poznań 07 marzec 2017 HotelSystems.pl
8.5/10 Natalia / Berlin 01 marzec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa, jedzenie atmosfera Nasze SPA: Nie korzystałam niestety z zabiegów nie zdarzylam. Następnym razem :)
8/10 MONIKA / Myślibórz 24 luty 2017 HotelSystems.pl
9.3/10 marcin / daniec 24 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: ładne pokoje, dobre i obfite śniadania
10/10 Karolina / Wrocław 23 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokój - bardzo przyjemny i czysty.
8.7/10 Radosław / Bezrzecze 20 luty 2017 HotelSystems.pl
8.7/10 Danuta / Mława 20 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: pokój komfort duży ponad 30 m z garderobą zamiast szafy i dużą łazienka z suszarką do włosów,kosmetykami jednorazowymi.Oddzielona część sypialna,część salonowa z kanapą,ławą,biurkiem,krzesłem,małym 21 cal telewizorem i chłodziarką.Czystość w pokoju ok,Codzienna dostawa wody butelkowanej do pokoju,wymiana ręczników na rzyczenieDwie windy.Jedzenie domowe świeże. Nasze SPA: Basen i sauny czyste i sprawne.Zabiegi medi solidne i dokładne.Personel miły i pomocny.
7.2/10 Łukasz / NOWE SKALMIRZYCE 15 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: JEST NA PRAWDĘ CZYSTO, MIŁO I SMACZNIE JEŚLI CHODZI O ŚNIADANIA Nasze SPA: BASEN JEST OK - DOBRZE UTRZYMANY - JEDNAK ZALECAŁ BYM UMIESZCZENIE DUŻEJ CZYTELNEJ INFORMACJI IŻ PO SKORZYSTANIU Z SAUNY PRYSZNIC JEST OBOWIĄZKOWY - PONIEWAŻ ZAUWAŻYŁEM ŻE LUDZIE NOTORYCZNIE PO KORZYSTANIU Z SAUNY WCHODZĄ DO BASENU LUB JACUZZI - NIE JEST FAJNYM KĄPAĆ SIĘ W KOGOŚ POCIE...A BYĆ MOŻE DLA WIELU GOŚCI NIE JEST TO OCZYWISTE. BRAK KLUCZY DO SZAFEK POMIMO 7 OSÓB NA BASENIE JEST TEŻ PONIŻEJ STANDARDU 3 GWIAZDEK - A PRZECIEŻ WYSTARCZY BRAĆ W ZASTAW KLUCZYK OD POKOJU - WTEDY KAŻDY BĘDZIE ZWRACAŁ KLUCZE OD SZAFEK PO OPUSZCZENIU STREFY BASENOWEJ. OGÓLNA OCENA HOTELU NA DUŻY PLUS - ZAPEWNE POLECĘ.
6.2/10 Marzena / Wilkszyn 14 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: b. dobra jakość zabiegów fizjoterapeutycznych Nasze SPA: b. dobra jakość zabiegów fizjoterapeutycznych.
8.7/10 Sylwia / Marki 08 luty 2017 HotelSystems.pl
8.7/10 Arkadiusz / Wronki 08 luty 2017 HotelSystems.pl
10/10 Damian / Wrocław 06 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel jest ok. Dobry standard za nie wygórowaną cenę.
9.7/10 Izabela / Lubin 02 luty 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ładne pokoje. Nasze SPA: Sauny, basen
7.5/10 michał / Ostrów Wielkopolski 24 styczeń 2017 HotelSystems.pl
6.7/10 Dorota / Gubin 05 styczeń 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękna okolica, spacery, park Nasze SPA: czystość, uprzejmość
8.3/10 Anna / ŚWIDNICA 05 styczeń 2017 HotelSystems.pl
7.3/10 Agnieszka / Wuppertal 02 styczeń 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miękkie łóżko Nasze SPA: Masaż wykonany przez Panią Asię
10/10 Malgorzata / Sobotka 29 grudzień 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Basen, pokój, śniadanie. Likakizacja Nasze SPA: Profesjonalne masaże.
8.2/10 Dorota / Środa Śląska 01 grudzień 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa,czystość w pokojach
7.5/10 Stanisław / 000 kOŚCIAN 20 listopad 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko było odpowiednie do ceny byliśmy zadowoleni .Pozdrawiamy Nasze SPA: Korzystaliśmy tylko z sauny i basenu dlatego 1 punkt za zabiegi .do basenu i sauny zastrzeżeń nie mieliśmy ,bardzo miła i uprzejma pani ratownik .
7.3/10 Krzysztof / Brzeg Dolny 25 październik 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ogólnie ok przystępna cena, bardzo dobre śniadania
9.8/10 Elżbieta / Wrocław 20 październik 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa, basen, sniadania, pokój. Nasze SPA: Tym razem nie korzystalam, ale w czasie poprzedniego pobytu miałam problem ze znalezieniem kogos z obsługi SPA. Zagladanie przez szyby (mleczne) do gabinetów (gdzie mozę lezy pacjent) jest dość krępujące. Może powinna być osoba na receocji SPA, lub jeden otwarty pokój gdzie można podejsc i zasięgnąć informacji np. o wolnej godzinie na zabieg. Dziękuje.
9.3/10 MARCIN / Zielona Góra 02 październik 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Gorąco polecam pobyt w Hotel Cieplice, miła i serdeczna obsługa, przesympatyczna atmosfera, i przyjazne miejsce dla naszego pupila
7.5/10 Marek / Lublewo Gdańskie 23 wrzesień 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ładny, przestronny pokój z wydzieloną sypialnią i dużą łazienką. Bardzo dobre położenie, w samym centrum Cieplic. W pokoju przydatny w czasie upałów wentylator. Nasze SPA: Świetny, duży (jak na hotel) basen.
8.5/10 Joanna / Jawor 15 wrzesień 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: hotel przyjemnie położony w sąsiedztwie parku a jednocześnie w pobliżu rynku, wyżywienie bardzo dobre Nasze SPA: podczas pobytu basen miał awarie, nie korzystałam
9.8/10 Bożena / Oborniki Śląskie 31 sierpień 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: fachowa obsługa, błoga cisza pomimo dużej liczby wypoczywających, bliskość do wszystkiego Nasze SPA: kompetentni pracownicy , dobre zaplecze , dyspozycyjność
9.7/10 Justyna / Zielona Góra 25 sierpień 2016 HotelSystems.pl
10/10 Mariusz / Brzeg 28 lipiec 2016 HotelSystems.pl
9.3/10 Andrzej / PLYMOUTH 03 lipiec 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja.Śniadania.Wymiana ręczników (codzienna).Obsługa Nasze SPA: Basen i jacuzzi i sauny w cenie pobytu. Rozmiar basenu .Duży wybór zabiegów i profesjonalne wykonanie (masaże -klasyczny)
8.2/10 Tomasz / Berlin 29 czerwiec 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Mila obsluga Nasze SPA: Korzystalem tylko z masazu - wykonany przez bardzo profesjonalnego fizjoterapeute.
8.3/10 Katarina / Radebeul 17 maj 2016 HotelSystems.pl
9/10 Jolanta / Ciepielowice 29 kwiecień 2016 HotelSystems.pl
9.2/10 jerzy / stargard . 27 kwiecień 2016 HotelSystems.pl
8.7/10 Zbigniew / Rudziniec 25 kwiecień 2016 HotelSystems.pl
5/5 Adam / Warszawa 24 luty 2016 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Jest to hotel 3*, ale postanowiłem przyznać najwyższą ocenę za: 1) położenie. W pobliżu jest Kościół oraz Park Zdrojowy. Hotel jest usytuowany w centrum uzdrowiska Cieplice Zdrój. 2) pokój. Miałem pokój DELUXE, wyposażenie tak jak w opisie na stronie hotelu. Pokój był czysty, sprzątany. Ręczniki były wymieniane codziennie. 3) Spa. Miałem zarówno okłady borowinowe (wykonywała je Pani Kinga - uprzejma i kulturalna osoba) oraz masaże. Wiem, że pracuje tam na stałe Pan Grzegorz (który ma b. dobrą opinię). Wszystkie jednak masaże miałem wykonane przez Pana Marcina, który Go zastępował w czasie mojego pobytu. Masaże Pana Marcina były wykonywane w miłej atmosferze, w sposób profesjonalny. Pan Marcin naprawdę się starał i jestem bardzo zadowolony z tych zabiegów. 4) restauracja. Jedzenie, jak na hotel 3*, było zróżnicowane oraz smaczne. Adam, pobyt od 15-21.02.2016, pokój 415
9.5/10 Zdzisław / Ręczyn 20 luty 2016 HotelSystems.pl
9.8/10 Mirosława / Chocianów 08 styczeń 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Idealne położenie hotelu, przy parku zdrojowym a jednocześnie blisko basenów termalnych, centrum i deptaka Cieplic. Obsługa bardzo miła, pomocna. W hotelu panuje ciepły przyjazny klimat. Zdecydowanie polecam. Nasze SPA: Basen solankowy - mile zaskakuje wielkością i wyposażeniem. Pani masażystka pogodna i przemiła.
9.5/10 Jacek / Twardogóra 14 grudzień 2015 HotelSystems.pl
4/5 Jacek / Twardogóra 14 grudzień 2015 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Na zabawie andrzejkowej w 2015 roku było super. Hotel bardzo czysty i super obsługa. Jeden minus. W ofercie Andrzejkowej są cieple i zimne napoje. gdy skończył nam się sok jabłkowy i poszedłem do baru (impreza zamknięta zapłacona z góry) pani powiedziała że niestety był jeden litrowy na parę przewidziany i muszę kupić małego Tymbarka za 4,50. Idąc na taką imprezę nie bierze się portfela. Chciałbym tam jeszcze wrócić bo warto ale proszę właściciela żeby doliczył sobie nawet te 20 złotych od głowy i żeby zimne napoje były bez ograniczeń, to jedyny minus. Super DJ który prowadził imprezę i super atmosfera. Polecam
8.8/10 Pawel / Syców 19 listopad 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękne położenie czystść miła obsługa
10/10 Krystyna / Stare Bojanowo 11 listopad 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko,bardzo dobra lokalizacja,bardzo miła obsługa hotelu,obfite śniadania,smaczne posiłki (obiad,kolacja)wygodne łózko w pokoju,cicho w nocy,ładna i czysta łazienka,przyjemna pościel,telewizor w pokoju. Nasze SPA: Całodzienny dostęp do basenu solankowego,basen duży,mili ratownicy i bardzo uczynni.Dostęp do SPA,,zabiegi rehabilitacyjne wykonują bardzo mili rehabilitanci.Do domu wróciłam bardzo zadowolona,to był fantastyczny tydzień w hotelu Cieplice.
4.5/5 Agnieszka / Poznań 01 listopad 2015 TripAdvisor Opinia o Hotelu: W tym roku miałam okazję spędzić parę nocy w Hotelu Cieplice - bardzo dobra lokalizacja, zaraz przy deptaku, niedaleko termy Cieplickie, tak więc małe atrakcje w okolicy są zapewnione. Pokój, który zamówiłam był przestronny (dla 2 osób dorosłych i dziecka w sam raz), obsługa przyjemna, a posiłki smaczne. Dodatkowo wieczorem można było zrelaksować się w hotelowym basenie oraz jacuzzi. Mały minus za równie mały parking hotelowy - mimo to obsługa hotelowa zawsze pomoże znaleźć miejsce na pozostawienie czterech kółek. Wszędzie czysto i schludnie - osobiście polecam, nie mam większych zastrzeżeń.
9.3/10 Miroslav / Jablonec nad Nisou 15 październik 2015 HotelSystems.pl
8/10 Rafał / Grębocice 25 wrzesień 2015 HotelSystems.pl
8.8/10 viola / nowy dwor mazowiecki 18 wrzesień 2015 HotelSystems.pl
7.5/10 Bożena / Wieluń 17 wrzesień 2015 HotelSystems.pl
9.2/10 Aleksandra / Wrocław 15 wrzesień 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: przyzwoity wygląd pokoju, duży wybór menu śniadaniowego Nasze SPA: Bardzo dobra jakość wykonanego masażu
10/10 Elżbieta / Łódź 09 wrzesień 2015 HotelSystems.pl
10/10 ZBIGNIEW / POLICE 02 wrzesień 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo mila i profesjonalna obsluga. Obsluga recepcji na wysokim poziomie. Pani , ktora sprzatala pokoj zawsze mila i pomocna .Posilki przygotowywane na sniadanie zawsze swieze i bardzo smaczne. Kelnerki pilnowaly, zeby nie zabraklo asortymentu na stole. Nasze SPA: Hotelowe SPA przyjazne dla gosci i zawsze dostepne wszystkie zabiegi - szczegolnie laznie dawaly wspanialy efekt i daly nam niezapomniane wrazenia.
8.2/10 Żaneta / Grudziądz 17 lipiec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Poprawa jeśli chodzi o urozmaicenie śniadania , bardzo smaczne obiady , bardzo czysto w pokojach ,
7.5/10 Rita / Osiek Mały 11 lipiec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: czystość Nasze SPA: Wysokie kompetencje kosmetyczki
8/10 Grzegorz / Świdnica 08 lipiec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Balkon wieczorem
8/10 Aleksandra / Gilowice 01 lipiec 2015 HotelSystems.pl
10/10 Danuta / Dolaszewo 30 czerwiec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo wygodny przestrzenny pokój z widokiem na góry. Śniadania urozmaicone. Fajny basen solankowy ,sauny. Miła obsługa. Chętnie wrócimy. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy z zabiegów.
8.3/10 Krzysztof / Długi Kąt 30 czerwiec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Czysto,personel profesjonalny zarówno w recepcji,gastronomi jak i w części hotelowej.Bufet śniadaniowy dobry.Pokój dbl.ciasny,mało funkcjonalny.Położenie hotelu - doskonałe. Nasze SPA: Zabiegi wykonywane profesjonalnie.Basen,jacuzzi oraz sauny dobrze utrzymywane,ale temperatura wody w basenie nie do korzystania.
10/10 Bogusław / Poznań 30 czerwiec 2015 HotelSystems.pl
10/10 Róża / Zabrze 05 czerwiec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Jestesmy zadowoleni z całego naszego pobytu hotel wspaniały jedzenie smaczne pokoje czyściutkie wszystko na wysokim poziomie Nasze SPA: Zabiegi były wspaniałe jesteśmy bardzo zadowoleni
9.2/10 Krystyna / Siemianowice Sl 06 maj 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: świetna lokalizacja, urozmaicone śniadania
8.2/10 Henryk / Lubin 03 maj 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Polozenie w miescie, widok na gory, mili pracownicy, odnowienie hotelu, Nasze SPA: sauny, basen.
8/10 Genowefa / Międzyzdroje 21 kwiecień 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Uprzejmy personel recepcji. Ratownik na basenie organizujący gimnastykę w wodzie. Nasze SPA: Dobra masażystka.
7.8/10 Maria / Bielkowo 21 kwiecień 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Mila obsługa, czystość, bardzo bogate świąteczne meni . Nasze SPA: Nie korzystalismy
9.7/10 Andrzej / Poznań 16 marzec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: czyste pokoje , czysta stówka pełna kultura Nasze SPA: wszystko ok
7.3/10 Urszula / Wrocław 04 marzec 2015 HotelSystems.pl
8.7/10 Marek / Poznań 03 marzec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo wygodne i przestronne pokoje. Dobrze wyciszone
8.5/10 Wiesław / Darłowo 02 marzec 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: super śniadanka dla każdego coś dobrego, intymny personel, fajna lokalizacja, cudowna cisza Nasze SPA: wspaniały relaks po całym intensywnym dniu
9.8/10 Sławomir / OLEŚNICA 25 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa od samego wejścia do obiektu, urządzenie i stan utrzymania pokoju, możliwość zakupu biletu do term, wspaniałe i urozmaicone śniadania Nasze SPA: kultura osobista Pani Kosmetyczki, wyposażenie gabinetu oraz profesjonalne wykonanie usługi, czystość i porządek na basenie i w saunach, dyskretna działalność ratownika który bardzo taktownie i dyskretnie egzekwował porządek w obiekcie,
6.7/10 Jerzy / Opole 24 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokoje i zaplecze SPA
8.8/10 Henryk / Wejherowo 23 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Położenie hotelu,ogólnie wszystko było ok mila obsluga Nasze SPA: Fajne hotelowe spa,czysty basen ,uprzejmy ratownik
8.3/10 Robert / Wilkszyn 20 luty 2015 HotelSystems.pl
7.2/10 Andrzej / Miejska Górka 18 luty 2015 HotelSystems.pl
8.7/10 Sebastian / Jelling 15 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: obfite sniadanie oraqz mila obsluga (front desk) Nasze SPA: Gratis basen i sauny.
9.3/10 Aneta / Nottingham 12 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa na recepcji. Rewelacja. Panie kompetentne, uśmiechnięte, nic nie dziwiło, nic nie stanowiło problemu. Nasze SPA: Obsługa, rzetelna informacja, podejście do klienta.
8.2/10 Adam / Bielany Wrocławskie 11 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pokój, basen i spa na miejscu, szwedzki stół na śniadanie Nasze SPA: Za krótki pobyt, aby ocenić obiektywnie
9/10 Sabine / Berlin 09 luty 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: es hat uns sehr gefallen
8.5/10 Aleksandra / Kobierzyce 22 styczeń 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo podobał nam się nieograniczony dostęp do basenu oraz saun. Szczególnie podbiły nasze serca śniadania- przeogromny wybór tak, że nie było mowy aby nikt nie znalazł czegoś dla siebie :-)))
9.5/10 Tomasz / Mierzyn k.Szczecina 20 styczeń 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja hotelu.W pobliżu park,zabytki Cieplic,baseny termalne.Sam hol wejściowy robi pozytywne wrażenie. Pokoje są duże Nasze SPA: Wygodna droga do spa osobną windą pomijając hol recepcji.Duża ilośc urządzeń do cwiczeń typu bieżnie,rowerki itp.baseny i sauny również również ok.
9.5/10 Igor / Berdyansk 11 styczeń 2015 HotelSystems.pl
10/10 WITOLD / LĘDZINY 11 styczeń 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Urozmaicone jedzenie, bardzo smaczne, nieograniczony dostęp do saun, basenu i sali fitness, przyjemna atmosfera, polecam.
9/10 Tomasz / Opalenica 07 styczeń 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: odwiedziliśmy hotel już drugi raz i byliśmy bardzo zadowoleni, wrócimy tu ponownie !
9.7/10 Andrzej / Grodzisk Mazowiecki 07 styczeń 2015 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja, przystępne ceny, doskonała obsługa Nasze SPA: Fajny, kameralny basen
9.2/10 Renata / wrocław 19 grudzień 2014 HotelSystems.pl
6.8/10 Marek / Oleśnica 26 listopad 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ładne przestronne pokoje, dostęp do internetu, przyjemny basen, śniadania w formie bufetu do przyjęcia ( adekwatne do ceny pobytu )jest wszystko. Nasze SPA: zabieg wykonany w terminie godzina dotrzymana.
7.2/10 Ludwig / Bobingen 21 listopad 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Sauna,Obsluga w rececji,oleglosc do centrum,
8.5/10 Anna / wrocław 20 listopad 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Podobało mi się ,że basen jest czynny do g. 22. piękny widok z okna na park i góry Nasze SPA: nie korzystałam
6.3/10 Alicja / Słupsk 14 listopad 2014 HotelSystems.pl
6.5/10 Lidia 22 październik 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja hotelu gwarantująca ciszę i nieduża odległość do Term. Dobre i urozmaicone śniadania. Uprzejmość pracowników hotelu. Można wypocząć pod warunkiem dobrej lokalizacji pokoju. Nasze SPA: Doskonale przeprowadzony masaż. Spory wybór rodzajów kąpieli perełkowych. Atmosfera w SPA gwarantująca relaks.
8.3/10 Paulina / Piława Dolna 25 sierpień 2014 HotelSystems.pl
8.7/10 MICHAŁ / INOWROCŁAW 21 sierpień 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: profesjonalna obsługa Nasze SPA: awaria pomp / ? / uniemożliwia obiektywną ocenę
9.7/10 Tomasz / Wrocław 14 sierpień 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa, wygodne pokoje, smaczne i obfite śniadanie (w formie bufetu), w dogodnych godzinach (do 11tej -dot. niedzieli). Hotel czysty i zadbany, świeżo po renowacji. Cena odpowiednia do standardu i jakości usług. Nasze SPA: SPA jak na standard hotelu (3 gwiazdki) w pełni wystarczające. Na skorzystanie z zabiegów było niestety zbyt mało czasu (a polecany przez innych gości hotelowych był zwłaszcza masaż).
8.8/10 Maria / Helmond NL. 30 lipiec 2014 HotelSystems.pl
9/10 Markus / Paderborn 30 lipiec 2014 HotelSystems.pl
9.2/10 Stanisław / Poznań 28 lipiec 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła, uprzejma i kulturalna obsługa, która tworzy domową ciepłą atmosferę. Nasze SPA: Wszystko OK! Wspaniały Masażysta i Pani Kosemtolog
9/10 Paweł / 020 Wieliczka 23 maj 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo przyjemne pokoje, spokój. Nasze SPA: Sauna i basen.
10/10 Henryk / Lubawka 25 marzec 2014 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko w należytym porządku. Nasze SPA: Basen, sauny dobrze funkcjonują, śmiało polecam ten hotel innym.
9.5/10 Danuta / Opole 18 październik 2013 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: pokoje,cicha okolica,SPA
10/10 Tomasz / Kędzierzyn-Koźle 23 sierpień 2013 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wystrój, czystość, jedzenie Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
9.5/10 Iwona / Piła 21 sierpień 2013 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: pokój ładny, czysty, garderoba w pokoju, miła obsługa, przyjemny , czysty basen
10/10 Renata / Zabrze 10 sierpień 2013 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Usytuowanie blisko Parku Zdrojowego możliwość korzystania z basenu w ramach pobytu. Bardzo dobra kuchnia.
9.5/10 Mariusz / Gdańsk 28 styczeń 2013 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: bardzo miła i profesjonalna obsługa, piękny widok na park w pokojach \' od ulicy\' Nasze SPA: nie korzystałem

Telefon
recepcja
Rezerwuj
Rezerwuj
Dojazd
Dojazd
Rezerwuj
Galeria
menu menu